ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Επιτυχημένη πορεία από το 1999

Λάζαρος Λογγινίδης

Η εταιρεία Λάζαρος Λογγινίδης δημιουργήθηκε από τον ίδιο το 1999 και λειτουργεί σε ιδιόκτητο χώρο στην Καλλιθέα Χαλκιδικής με αποκλειστικό στόχο την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών ασφάλειας και προστασίας. Από τότε εμπλουτίζει διαρκώς τις δραστηριότητές της αντιμετωπίζοντας με υπευθυνότητα τις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά παρέχοντας αξιόπιστες και πιστοποιημένες λύσεις.

Ασχολείται με την πώληση-διανομή φιαλών υγραερίου, την πώληση-συντήρηση πυροσβεστικών προϊόντων και συστημάτων πυρασφάλειας κάθε τύπου, την πώληση προϊόντων ψύξης-θέρμανσης όπως επίσης και με την έκδοση πιστοποιητικών πυροπροστασίας και αδειών λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Τελευταία επεκτείνει την εμβέλεια της δραστηριότητάς της και στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με εξειδίκευση και πιστοποίηση τηρώντας όλες τις προδιαγραφές και νομοθεσίες και απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες.
Ανήκει στο δίκτυο των επισήμων συνεργατών της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.

Πιστοποίηση ΕΒΕΤΑΜ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ

H εταιρία μας κατέχει πιστοποιητικό επάρκειας συντήρησης, ελέγχου και αναγόμωσης πυροσβεστήρων.

Πολυετής εμπειρία

Η πολυετής εμπειρία και η πίστη στις αρχές της ποιότητας, της συνέπειας και της εμπιστοσύνης διασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την καλή συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τέλος η εταιρεία από το 2015 δραστηριοποιείται και στην Θεσσαλονίκη με κατάστημα στην περιοχή της Σταυρούπολης (Ωραιοκάστρου 15).

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ