ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ

Άμεση και οικονομική εγκατάσταση στο χώρο σας

Υγραέριο σε δεξαμενές

Παντού, σε όλη την Ελλάδα μπορείτε άμεσα και οικονομικά, να εγκαταστήσετε δεξαμενή στο χώρο σας. Τα μεγέθη, τα είδη και οι τύποι των δεξαμενών που προσφέρει η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις σας, από τον παραδοσιακό τύπο της υπέργειας δεξαμενής έως τον ολοένα και πιο διαδεδομένο τύπο της υπόγειας δεξαμενής, που παρέχει το πλεονέκτημα της εγκατάστασης ακόμα και σε περιπτώσεις περιορισμένου διαθέσιμου χώρου.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του υγραερίου σας δίνουν τη δυνατότητα απόλυτου ελέγχου της θερμοκρασίας, άμεση απόκριση και σταθερή λειτουργία, αποτελώντας την πρώτη σας επιλογή για τέλειο μαγείρεμα, θέρμανση, ψύξη, παραγωγή ζεστού νερού, πλύσιμο μαγειρικών σκευών και ειδών ιματισμού με ελάχιστη συντήρηση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στους περισσότερους χώρους εστίασης, το υγραέριο αποτελεί την πρώτη επιλογή, ιδιαίτερα σε εγκαταστάσεις που βρίσκονται μακριά από το δίκτυο φυσικού αερίου ή το κόστος σύνδεσης είναι υπέρογκο.
Τα μεγάλα πλεονεκτήματα του υγραερίου όπως, η εύκολη εγκατάστασή του, η σταθερή απόδοσή του, η διαθεσιμότητά του όλες τις εποχές του χρόνου, και σε όλες τις περιοχές, καθώς και η πραγματικά ανταγωνιστική τιμή του εγγυώνται τη συνεχή ανάπτυξη της χρήσης του υγραερίου σε όλους τους κλάδους.

Οικίες
Ξενοδοχεία & Χώροι εστίασης
Βιομηχανίες & Βιοτεχνίες
Αρτοποιεία, εργαστήρια αρτοσκευασμάτων και ζαχαροπλαστικής
Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
Καθαριστήρια, πλυντήρια, στεγνωτήρια
Βαφεία αυτοκινήτων
Νοσοκομεία
Αθλητικά κέντρα
Χώροι Αναψυχής
Πτηνοτροφεία
Αγροτικός τομέας, γεωργικός τομέας & κτηνοτροφία
Γενικές εφαρμογές
Ξήρανση (καπνά, ρύζι, βαμβάκι, δημητριακά, τυρί, φρούτα, κ.λπ.)
Καφεκοπτεία και επεξεργασία του καφέ
Θερμοκήπια
Κατεργασία γυαλιού & μετάλλου
Οδοποιία
Κλωστοϋφαντουργία
Προωθητικό
Συμπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και θερμότητας

Τα δρομολόγια εφοδιασμού των δεξαμενών με υγραέριο είναι τακτικά και ο προγραμματισμός τους εξασφαλίζει την άμεση εξυπηρέτηση καθώς και την ενεργειακή αυτονομία του πελάτη. Με την εγκατάσταση συστήματος δεξαμενής υγραερίου για την κάλυψη των ενεργειακών μας αναγκών, επιτυγχάνουμε:

καθαρή καύση
οικονομία
μέγιστη ενεργειακή απόδοση
ελάχιστη συντήρηση

Η παράδοση του υγραερίου στους πελάτες μας ακολουθεί πάντα αυστηρούς κανόνες ασφαλείας. Κατά την παράδοση, γίνεται οπτικός έλεγχος της κάθε δεξαμενής προτού πληρωθεί με υγραέριο, ενώ επιβεβαιώνεται η καλή κατάσταση των οργάνων και του εξοπλισμού της δεξαμενής, καθώς και του περιβάλλοντα χώρου. Κατά την πλήρωση της δεξαμενής, τηρούνται όλοι οι σχετικοί κανονισμοί ασφαλείας. Η συνεχής ενημέρωση για τις πιο πρόσφατες τεχνικές εξελίξεις, η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού, καθώς και η ουσιαστική συντήρηση του εξοπλισμού καθιστούν την παράδοση του υγραερίου μια ασφαλή διαδικασία.